Doe mee met de bingoavonden in De Rode Rik 2.0

9 september 2024

Bal nummerrrr 24! Er gaat weer een nieuw seizoen van start met leuke activiteiten bij ontmoetingsplek De Rode Rik 2.0. Een mooi ingerichte ruimte in wijk De Baarzen in Vught-zuid met een terras, jeu-de-boulesbaan en een kruidentuin. Zin om mee te komen doen met kaarten, bingo of een creatieve ochtend? Jong en oud zijn welkom. 

Elke maand is er weer een gevarieerd activiteitenprogramma, gratis of met een kleine bijdrage. Voor een breiproject wordt nu bijvoorbeeld wol gezocht. Heeft u dat nog over? Het kan afgegeven worden tijdens de openingstijden van de Rode Rik 2.0.

Bingo vrijwilligers gezocht
De Rode Rik 2.0 zoekt nog extra vrijwilligers die het gezellig vinden om één keer per maand in duo de bingo mee te organiseren. Het gaat om het kopen van de prijzen, het klaarzetten en opruimen van de bingo en het afroepen van de nummertjes. Wie heeft er zin in gezellige avonden met veel blije gezichten? U kunt zich aanmelden voor een kennismakingsgesprek bij de beheerder van De Rode Rik 2.0, Arno van der Lee via a.vanderlee@charlottevanbeuningen.nl of 06-51747525.

Meedoen met de bingo? De bingo avond is elke 2e woensdag van de maand van 19.30u-22.00u. Een bingokaart kost € 4,00. Je hoeft je niet aan te melden. Iedereen is van harte welkom om mee te komen doen. Kijk voor meer informatie over De Rode Rik 2.0 op www.roderik2.nl.